Sezonski meni

HLADNE JEDI

»POSAVSKI KROŽNIK«

DOMAČA PREKAJENA ŠUNKA S HRENOVO TERINO IN JABOLKI, OKISANA PREPELIČJA JAJČKA, MUŠKATNA KREMA, BUČNA MAJONEZA

»ISTRSKI KROŽNIK«

REZINE ISTRSKEGA PRŠUTA , PANCETA S TRŽAŠKIM RADIČEM, TELEČJA PAŠTETA S TARTUFI, SUHA FIGA S PREVRETO KARAMELIZIRANO MALVAZIJO

»RIBJI KROŽNIK«

DUET DIMLJENIH POSTRVI (tatar hladno dilmljene postrvi in pašteta postrvi)

ROŽNAT TUNIN FILE Z GORČIČNIMI SEMENI, KOROMAČ Z OLJČNIM OLJEM

 

 

 

 

JUHE

GOVEJA JUHA Z DOMAČIMI REZANCI

KREPKA KOKOŠJA JUHA Z ZELENJAVO

SEZONSKA ZELENJAVNA JUHA

 

 

 

TOPLE JEDI

AJDOVI KRAPI S SOTIRANIMI JURČKI IN KISLO SMETANO

DOMAČI PERUTNINSKI KAPELETI S PREGRETO SMETANO IN KOZJIM SIROM

KREMNA RIŽOTA S ŠPARGLJI IN HRUSTAVČKI GOMOLJA ZELENE

FILE POSTRVI Z JEČMENOM, MLADO ŠPINAČO IN DROBNJAKOVIM PESTOM

TUNIN STEAK NA MASLENI KORUZNI POLENTI Z ZRELIM SIROM, SUŠENIMI PARADIŽNIKI IN DEFRUTUM BALZAMIČNIM KISOM

PLEČE KRŠKOPLJSKEGA PRAŠIČA Z RDEČO ČEBULO, JEŠPRENKA Z JURČKI, MASLEN RUMENI KOREN

TELEČJI MEDALJON S POŠIRANIM JAJČKOM IN TARTUFI, KORUZNI OCVRTKI, AJDOV ŠTRUKELJ

DUŠENA JAGNJETINA Z ROŽMARINOM IN MLADIM KROMPIRJEM V LASTNEM SOKU

ZORJEN GOVEJI HRBET NA ŽARU S HRUSTLJAVO POPEČENO ZELENJAVO

BIFTEK S STROČJIM FIŽOLOM IN ŠPARGLJI V SLANININI SRAJČKI, KROMPIR V OBLICAH

 

 

 

PICE

»GRAJSKA«

(PARADIŽNIK, MOZZARELLA, GAVDA, GOBE, PANCETA, PREKAJENA DOMAČA ŠUNKA, TRDO KUHANA JAJCA)

»ISTRSKA«

(PARADIŽNIK, MOZZARELLA, GAVDA, ARTIČOKA, ČRNE OLIVE, RUKOLA, ISTRSKI PRŠUT, TARTUFOVO OLJE)

»MORSKA«

(PARADIŽNIK, MOZZARELLA, GAVDA, RUKOLA, ROŽNAT TUNIN FILE, MEHKI SLANI SIR, OLJČNO OLJE)

»VRTNARSKA«

(PARADIŽNIK, MOZZARELLA, GAVDA, PISANA SEZONSKA ZELENJAVA, RUKOLA)

 

 

 

SOLATNI KROŽNIKI

IZBOR SEZONSKIH SOLATK

-S TELEČJO TAGLIATTO 

-Z ROŽNATIM TUNINIM FILEJEM 

-S POPEČENO ZELENJAVO 

SLADICE

DOMAČI OREHOVI ŠTRUKLJI Z VANILIJEVO KREMO IN GOZDNIMI SADEŽI

 

LEŠNIKOVA STRJENKA NA KARAMELNI KREMI IN OSTRUŽKI BELE ČOKOLADE