Sezonski meni
HLADNE JEDI
»POSAVSKI KROŽNIK«
DOMAČA PREKAJENA ŠUNKA S HRENOVO TERINO IN JABOLKI, OKISANA PREPELIČJA JAJČKA, MUŠKATNA KREMA, BUČNA MAJONEZA
»ISTRSKI KROŽNIK«
REZINE ISTRSKEGA PRŠUTA , PANCETA S TRŽAŠKIM RADIČEM, TELEČJA PAŠTETA S TARTUFI, SUHA FIGA S PREVRETO KARAMELIZIRANO MALVAZIJO
»RIBJI KROŽNIK«
DUET DIMLJENIH POSTRVI (tatar hladno dilmljene postrvi in pašteta postrvi)
ROŽNAT TUNIN FILE Z GORČIČNIMI SEMENI, KOROMAČ Z OLJČNIM OLJEM
JUHE
GOVEJA JUHA Z DOMAČIMI REZANCI
KREPKA KOKOŠJA JUHA Z ZELENJAVO
SEZONSKA ZELENJAVNA JUHA
TOPLE JEDI
AJDOVI KRAPI S SOTIRANIMI JURČKI IN KISLO SMETANO
DOMAČI PERUTNINSKI KAPELETI S PREGRETO SMETANO IN KOZJIM SIROM
KREMNA RIŽOTA S ŠPARGLJI IN HRUSTAVČKI GOMOLJA ZELENE
FILE POSTRVI Z JEČMENOM, MLADO ŠPINAČO IN DROBNJAKOVIM PESTOM
TUNIN STEAK NA MASLENI KORUZNI POLENTI Z ZRELIM SIROM, SUŠENIMI PARADIŽNIKI IN DEFRUTUM BALZAMIČNIM KISOM
PLEČE KRŠKOPLJSKEGA PRAŠIČA Z RDEČO ČEBULO, JEŠPRENKA Z JURČKI, MASLEN RUMENI KOREN
TELEČJI MEDALJON S POŠIRANIM JAJČKOM IN TARTUFI, KORUZNI OCVRTKI, AJDOV ŠTRUKELJ
DUŠENA JAGNJETINA Z ROŽMARINOM IN MLADIM KROMPIRJEM V LASTNEM SOKU
ZORJEN GOVEJI HRBET NA ŽARU S HRUSTLJAVO POPEČENO ZELENJAVO
BIFTEK S STROČJIM FIŽOLOM IN ŠPARGLJI V SLANININI SRAJČKI, KROMPIR V OBLICAH
SOLATNI KROŽNIKI
IZBOR SEZONSKIH SOLATK
-S TELEČJO TAGLIATTO
-Z ROŽNATIM TUNINIM FILEJEM
-S POPEČENO ZELENJAVO
SLADICE
DOMAČI OREHOVI ŠTRUKLJI Z VANILIJEVO KREMO IN GOZDNIMI SADEŽI
LEŠNIKOVA STRJENKA NA KARAMELNI KREMI IN OSTRUŽKI BELE ČOKOLADE