Sezonski meni

HLADNE JEDI

»POSAVSKI KROŽNIK«

DOMAČA PREKAJENA ŠUNKA S HRENOVO TERINO IN JABOLKI, OKISANA PREPELIČJA JAJČKA, MUŠKATNA KREMA, BUČNA MAJONEZA

»ISTRSKI KROŽNIK«

REZINE ISTRSKEGA PRŠUTA , PANCETA S TRŽAŠKIM RADIČEM, TELEČJA PAŠTETA S TARTUFI, SUHA FIGA S PREVRETO KARAMELIZIRANO MALVAZIJO

»RIBJI KROŽNIK«

DUET DIMLJENIH POSTRVI (tatar hladno dilmljene postrvi in pašteta postrvi)

ROŽNAT TUNIN FILE Z GORČIČNIMI SEMENI, KOROMAČ Z OLJČNIM OLJEM

 

 

JUHE

GOVEJA JUHA Z DOMAČIMI REZANCI

KREPKA KOKOŠJA JUHA Z ZELENJAVO

SEZONSKA ZELENJAVNA JUHA

 

 

TOPLE JEDI

AJDOVI KRAPI S SOTIRANIMI JURČKI IN KISLO SMETANO

DOMAČI PERUTNINSKI KAPELETI S PREGRETO SMETANO IN KOZJIM SIROM

KREMNA RIŽOTA S ŠPARGLJI IN HRUSTAVČKI GOMOLJA ZELENE

FILE POSTRVI Z JEČMENOM, MLADO ŠPINAČO IN DROBNJAKOVIM PESTOM

TUNIN STEAK NA MASLENI KORUZNI POLENTI Z ZRELIM SIROM, SUŠENIMI PARADIŽNIKI IN DEFRUTUM BALZAMIČNIM KISOM

PLEČE KRŠKOPLJSKEGA PRAŠIČA Z RDEČO ČEBULO, JEŠPRENKA Z JURČKI, MASLEN RUMENI KOREN

TELEČJI MEDALJON S POŠIRANIM JAJČKOM IN TARTUFI, KORUZNI OCVRTKI, AJDOV ŠTRUKELJ

DUŠENA JAGNJETINA Z ROŽMARINOM IN MLADIM KROMPIRJEM V LASTNEM SOKU

ZORJEN GOVEJI HRBET NA ŽARU S HRUSTLJAVO POPEČENO ZELENJAVO

BIFTEK S STROČJIM FIŽOLOM IN ŠPARGLJI V SLANININI SRAJČKI, KROMPIR V OBLICAH

 

 

SOLATNI KROŽNIKI

IZBOR SEZONSKIH SOLATK

-S TELEČJO TAGLIATTO 

-Z ROŽNATIM TUNINIM FILEJEM 

-S POPEČENO ZELENJAVO 

SLADICE

DOMAČI OREHOVI ŠTRUKLJI Z VANILIJEVO KREMO IN GOZDNIMI SADEŽI

LEŠNIKOVA STRJENKA NA KARAMELNI KREMI IN OSTRUŽKI BELE ČOKOLADE