KOSILA

19.8. – 24.8.2019 | 11: 00 – 15 :30

hladna predjed

5,00

ROŽNATA RAČJA PRSA, KARAMELIZIRANA RDEČA ČEBULA,  JABOLČNI KRHELJ

DUET DOMAČIH SIROV Z MELONO (f)

juha

3,00

KOKOŠJA JUHA Z DNEVNO ZAKUHO (a, c, g)

BISTRA ZELENJAVNA JUHA

topla jed

 SVINJSKI FILE V PANCETI, OMAKA SUHIH SLIV,  ZDROBOVI KROKETI,SOLATA (a, c, f)

14,00

LIGNJINA ŽARU S SOTIRANO BLITVO IN KROMPIRJEM, SOLATA (a, c, f, l)

12,00

SKUTNI NJOKI S ČEŠNJEVIM PARADIŽNIKOM  IN BAZILIKO, ZRELI SIR, SOLATA (a, c, f)

10,00

TELEČJA TAGLIATTA NA ZAPEČENIH JAJČEVCIH, POLENTA S PRŠUTOM, JAJČEK, SOLATA (a, c, f)

14,00

TUNOV FILE NA ŽARU, ZAPEČEN KROMPIR V OBLICAH S SVEŽIM ROŽMARINOM, SOLATA (b)

12,00

JEŠPRENKA Z JURČKI IN ZRELIM SIROM, HRUSTLJAVA KAŠA, SOLATA (a, c, f)

10,00

sladica po priporočilu

 

ALERGENI:
• a – žita, ki vsebujejo gluten  •  b – raki, ribe  •  c – jajca  •  d – oreščki  •  e – soja  •  f – mleko  •  g – listna zelena • h – gorčično seme  •  i – sezamovo seme  •  j – žveplov dioksid  •  k – volčji bob  •  l – mehkužci