KOSILA

22. 4. – 27. 4. 2019 | 11: 00 – 15 :30

HLADNA PREDJED

5,00

ROŽNATA RAČJA PRSA NA KREMI RUMENEGA KORENA S KARAMELIZIRANO RDEČO ČEBULO IN SOTIRANIMI JABOLKI (a, f)

DUET DOMAČIH SIROV Z ZELIŠČNO SKUTO IN SVEŽIMI JAGODAMI, RUKOLA (a, f)

JUHA

3,00

GOVEJA JUHA Z DNEVNO ZAKUHO (a, c, g)

KREMNA ČESNOVA JUHA Z OCVRTIM GRAHOM (a, c, f)

TOPLA JED

REZINE TELEČJEGA HRBTA NA SOLATNI POSTELJICI S ŠPARGLJI V SLANININI SRAJČKI IN ZAPEČENIM PREPELIČJIM JAJČKOM (a, c, f)

16,00

GAMBERI S SOČNO RIŽOTO IN TRŽAŠKIM RADIČEM, ZRELI SIR, SOLATA (a, c, f)

12, 00

AJDOVI ŽEPKI S ČEMAŽEVO SKUTO IN PROSENO KAŠO NA JAJČNI KREMI, ZRELI SIR, SOLATA (a, c, f)

10,00

DUŠENA JAGENJČKOVA KRAČA Z ROŽMARINOM IN GOMOLJNICAMI, SOLATA (a, c, f)

16, 00

FILE POSTRVI Z ZELENJAVNO JEŠPRENKO, ZRELI SIR, SOLATA (a, b, c, f)

12, 00

ZAPEČENI SKUTNI ŠTRUKLJI NA PEHTRANOVI KREMI, SOLATA (c, f)

10,00

SLADICA PO PRIPOROČILU

Upočasni in uživaj…

ALERGENI:
• a – žita, ki vsebujejo gluten  •  b – raki, ribe  •  c – jajca  •  d – oreščki  •  e – soja  •  f – mleko  •  g – listna zelena • h – gorčično seme  •  i – sezamovo seme  •  j – žveplov dioksid  •  k – volčji bob  •  l – mehkužci