KOSILA

14.10. – 19.10.2019 | 11: 00 – 15 :30

hladna predjed

5,00

GOVEJI CARPACCIO S ČRNIMI FIGAMI, OLJČNIM OLJEM IN ZRELIM SIROM (f)

REZINE HLADNO-DIMLJENE ŠARENKE, BERIVKA, HRUŠKE, JABOLČNI HREN, IKRE (b)

juha

3,00

KOKOŠJA JUHA Z DOMAČIMI REZANCI (a, c, g)

5,00

CVETAČNA KREMNA JUHA Z BUČNIM OLJEM (a, f)

topla jed

GOVEJI MEDALJON Z JETRNO OMAKO IN GOBAMI, ZAPEČENA POLENTA, JAJČEK, SOLATA (a, c, f)

14,00

ČRNA RIŽOTA Z LIGNJI IN SOTIRANO RUKOLO, ZRELI SIR (a, b, c, f)

 12,00

SOLATNI KROŽNIK S POPEČENO ZELENJAVO, JEŠPRENOM IN MLADO SKUTO, SOLATA  (c, f)

10,00

ROŽNATA RAČJA PRSA S ČEBULNO OMAKO IN MEDOM, ZAPEČENE HRUŠKE, AJDOV ŠTRUKELJ, SOLATA (a, c, f)

14,00

TUNOV STEAK NA ŽARU, PARMEZANOVA KREMA, SIPINI RAVIOLI, SOLATA (a, b, c, f)

14,00

DOMAČI ŠIROKI REZANCI Z BUČNIM RAGUJEM, BUČNICAMI IN OLJEM, SOLATA (a, c, f)

10,00

sladica po priporočilu

 

ALERGENI:
• a – žita, ki vsebujejo gluten  •  b – raki, ribe  •  c – jajca  •  d – oreščki  •  e – soja  •  f – mleko  •  g – listna zelena • h – gorčično seme  •  i – sezamovo seme  •  j – žveplov dioksid  •  k – volčji bob  •  l – mehkužci