Domov > Restavracija

Restavracija

Korak, ki vas pripelje v svet kulinaričnih užitkov, je korak, ki si vedno znova želi vrnitve. Restavracija Splavar žari s posebno energijo, ob kateri se gost počuti domače a hkrati edinstveno in pomembno. Kjer se prostor zlije z mojstrovinami kulinarike, ki jo na samosvoj način postreže izkušeno osebje.

Skrivnosti, ki se prebudijo ob dotiku okusa skrbno pripravljenih jedi, so čarobne nitke, ki jih naši kuharski mojstri na poseben način vtkejo v jedi. Izvirnost in majhne pozornosti naredijo še tako enostavno ali vsakdanjo jed, vrhunsko in bogato. Jed, polno izbranih okusov, ki se s posebno noto usklajenosti prepleta v doživetost okušenega. Kjer se okusi ob zaužitju spremenijo v božansko željo hrepenenja. 

Prepustite se razvajanju v svetu kulinarike restavracije Splavar, kjer vam postrežemo poslovna kosila, poslovne menije, degustacijske menije, dnevno svežo ponudbo izbranih jedi ter nešteto drugih kulinaričnih užitkov.

Če tudi le kratek postanek ob izvrstni kavi, skodelici pravega čaja ali kozarčku vrhunskega vina, je trenutek preživet v restavraciji Splavar edinstveno doživetje. Kjer enostavnosti dajemo pomen. Kjer lahko gost umiri um in se preda minutam sproščenosti in uživanja.Foto galerija

 

Kontakt

Splavar Brežice d.o.o.

Cesta prvih borcev 40a
8250 Brežice

Telefon: +386 (0)7 499 06 30
Gsm:       +386 (0)41 447 958
Fax:         +386 (0)7 496 06 30
E-pošta:  info@splavar.si