Domov > O nas

O nas

"Restavracija Splavar je prostor, s podobami tisočerih trenutkov, kjer se izbrani okusi skrbno pripravljene hrane zlijejo v večnost doživetega in željo, da se vedno znova vračaš v raj okusov. Je prostor, ki prevzame s svojo sproščenostjo, domačnostjo, a te hkrati ne pusti hladnega, ko te objame prefinjena modernost.

Pri nas se trenutki, ki polzijo skozi dan, spremenijo v ležernost in doživetost, ob izbranih kulinaričnih dobrotah, pripravljenih s posebno tančico prefinjenih in usklajenih okusov. Dolgo že dobra jed ni več samo hrana in ob njej kozarček vina. Je uživanje v trenutku, ki resnično pripada le vam. Je dogodek, zaradi katerega je bil dan še uspešnejši. Je način, ki se spremeni v prav poseben ritual."

Družinsko vodeni Hotel Splavar z treh zvezdic svoje goste razvaja z bogato kulinarično ponudbo za vsak okus, posebej pa so poznani po svojih izvrstnih domačih sladicah ter odličnem in vedno svežem sladoledu, ki ga po italijanskih receptih sami pripravljajo in po katerih slovijo v Brežicah in okolici.

V objektu se nahaja pub urejen po vzoru angleške tradicije, restavracija z zimskim vrtom, ki lahko sprejme do 60 gostov in bogato vinoteko, konferenčno sobo katera sprejme do 15 oseb, ter stilsko opremljene klimatizirane sobe.

Poleti se lahko s Splavarjevimi dobrotami razvajate na pokriti terasi pred gostiščem, kjer lahko uživate v pristnem utripu starega mestnega jedra.

Zaradi svoje lokacije v centru mesta in neposredne bližine Termalne riviere je Splavar idealna namestitev za poslovneže, družine ali individualne goste, ki si želijo raziskati zgodovinski center Brežic.

S svojim osebnim pristopom vsakemu gostu daje iskreno domačnost in toplino.

Dobrodošli.

Kje nas najdete


Prikaži večji zemljevidFoto galerija

 

Dobrodošli

Vsak dan naj bo doživet. Vsak dan naj ima vsaj en trenutek, ki ob koncu dneva privablja nasmeh na obraz... Trenutek, po čemer si zapomnimo dan. Tisto malo, kar zaznamuje naše zadovoljstvo.